No niin, tällainen ensimmäisen päivän innostus vielä päällänsä. Piti herätä aikaisin suorittamaan, mutta en sitten taas päässyt sängystä ylös ennen puoltapäivää. Nyt teen osan läksyistä ja sitten lähden kävelylenkille, koska sää on tosi kaunis. Pitää vaan pakkautua useamman vaatekerroksen alle, kun tuolla näyttäisi olevan viisitoista astetta pakkasta lähes. Huh.

Aamupala
- Tattaripuuroa auringonkukan siemenillä ja sokerittomalla mustikkakeitolla
- Kuppi vihreää teetä
- Iso lasi vettä ja vitamiinit yms.
- Gefilus tehojuoma

Lounas
- Salaatti (salaatinlehtiä, kurkkua, luumukirsikkatomaattia, kananmunanvalkuaista)
- Kuppi valkoista teetä soijamaidolla

Ulkona oli kamalan kaunis sää. Oli kivaa tarpoa lumessa ja katsella kaunista luontoa vaikka vähän ylipukeuduinkin kun arvioin lämpötilan parin tunnin takaisten lukemien mukaan ja meinasin sitten paistua toppatakkini sisään. Oli kiva silti pitkästä aikaa käppäillä ihan vaan huvikseen ilman mitään muuta syytä kuin nimenomaan se liikunta. Nyt olisi aika asiallista saada jotain vaihteeksi luettuakin.

Snack
- Mansikka-banaani-soijamaito-pirtelö

Päivällinen
-
Risotto

Päivän kalorit:
1308kcal

Kaikenkaikkiaan mun mielestä ihan hyvä päivä syömisten puolesta. Terveellisiä juttuja ja ihan suht järkevissä mittasuhteissa, enkä antanut periksi kahville enkä kaapissa huhuileville popcorneille. Enkä käynyt sulattamassa pakastimesta kauraleipää enkä juossut Siwaan ostamaan karkkipussia. A day at a time.