Kuten tuolla ruokapäiväkirjan puolella mainitsin, en oikein hallitse tuota ruokamäärien sopivuuden arviointia kovinkaan hyvin. Mutta en ehkä kuitenkaan halua ainakaan vielä taipua kalorien laskemisen puolelle. Kaipa se riittää nyt ainakin toistaiseksi, että syö silloin kun on nälkä, ja mieluusti vielä suhteellisen terveellisiä asioita. Ja nimen omaan ei syö jos ei ole nälkä. 

Tosin lämmintä ruokaa pitäisi syödä useammin, mutta yksin asuessa harvemmin jaksan nähdä vaivaa. Viimeksi taisi jotain 'oikeaa' ruokaa syödä lauantaina, kun vedin pizzaa ABC:lla. Tai no söinhän minä tuossa joku päivä kaurapuuroakin annoksen. Mutta muuten aika hyvin jogurtti-hedelmä-ruisleipä -linjaa olen vetänyt. Pitäisi ehkä tehdä itselle harrastus ruoanlaitosta, jos vaikka tulisi syötyä sitten vähän tasapainoisemmin.

Joo ja ilmeisesti kuukausi kotona oli tarpeeksi palauttamaan pahan tapani juoda liian usein kahvia. Olin jo syksyn mittaan hyvin päässyt juomaan pääasiassa teetä, mutta ilmeisesti se pannu päivässä jonka kotona vedin jäi vähän päälle. Vaikken minä nyt täällä ehkä ihan niin paljon kahvia kuluta. Mutta nyt kyllä sänkyyn lukemaan ja sitten nukkumaan.