Mielialat hyppelehtii ihan kamalaa tahtia. Varsinkin aamuisin olen todella apea ja olo on ihan toivoton, mutta sitten päivän mittaan mieliala paranee aina hetkeksi, kunnes romahtaa taas uudelleen. Myöhäisillat on yllättäen olleet tyynintä aikaa, kai siksi että alkaa olla jo vähän uupunut fyysisestikin ja kaikki vaan lähinnä naurattaa. Paitsi nukkumaan mennessä, kun valot on pois ja kaikki on pysähtynyt, niin silloin kaikki ikävä taas kaatuu päälle. Mutta kai tämä tästä.

Eilen liikuin vahingossa vähän enemmän kuin normaalisti, koska oli tultava luentojen välillä käymään kämpillä. En jaksanut jäädä neljäksi tunniksi odottelemaan seuraavan luennon alkamista yliopistolle, joten kävin kaupassa ja tulin käymään suihkussa ja muuta. Että kävelin ainakin 10km eilisen aikana, plus 10min stepperöintiä. Painosta en ole ihan varma tällä hetkellä, kun en viitsi koko aikaa hypätä vaa'alla. Varmaan punnitsen itseni joskus viikonloppuna tai maanantaina.

Nyt pari päivää syömiset on pysynyt ihan OK rajoissa. No eilen söin alennuksesta ostamiani suklaakonvehteja, mikä oli huono veto, mutta en oikeastaan edes kamalasti pitänyt niistä. Tai siis ei tullut hino saada lisää kun rasia oli tyhjä, niin kuin normaalisti. Tänään nukuin univelkoja pois ja kohta on alettava tehdä vähän kouluhommia. Koska tänä keväänä en aio tehdä sitä virhettä, että lykkään kaiken viimetippaan. Minunhan piti ryhdistäytyä, remember?