Lähden kohta kaupungille etsimään luontaistuotekauppaa josta saisin hankittua vähän vitamiinilisiä ja puhdistuskuurin kropalle. Käväisen varmaan kirjastollakin jos löytäisin aihepiiriä koskevaa kirjallisuutta, niin että saisin kaiken lian liikkumaan oikeaoppisesti. Sokeri ja hiilarit muutenkin menee siis hetkeksi pannaan jne. jotta näen onko siinä oikeasti perää että liian sokeripitoinen ruokavalio vaikuttaa mielialaankin negatiivisesti. Mutta en halua tehdä mitään omaan arvostelukykyyn nojaavia ratkaisuja, koska mulla on varmasti jo näinkin ihan tarpeeksi puutostiloja. Joten perehdyn ensin aiheeseen kunnolla ja alan vasta sitten leikkiä ruoallani.

Heräsin tänään puolen päivän aikaan ihan likomärkänä hiestä. En tiedä miten olinkin onnistunut sillä lailla sotkemaan itseni peittoon, mutta iho oli melko kokonaisvaltaisesti punaisten juovien peitossa, ja vasemmassa jalassani alareidessä oli punainen kämmenen kuva. Eli olen siis ensinnäkin aivan kamalan turvoksissa kun noin edes voi käydä ja siks toisekseen olen ilmeisesti sotkenut aineenvaihdunnankin jotenkin totaalisesti, koska olin niin hikinen vaikka huone olikin ihan viileä. Tuntui kamalalta nousta sängystä kun kylmä ja märkä teepaita kosketti ihoa.

Muutenkin voisin tovin kävellä ympäriinsä tuolla ulkona, kun näyttää niin kauniilta. Sininen taivas ja aurinko paistaa. Kunhan vaan pääsen lähtemään ennen kuin aurinko lähtee laskemaan.