Tänään olen syönyt typerästi (ei siis mitään uutta siellä) joten herää kysymys: Millä perusteella kehtaan edes vihjaista, että tämä on laihdutus blogi? Jep, olen luuseri joka ei osaa sanoa ei mielihaluilleen. Kuitenkin huomisesta lähtien aion yrittää taas vähän enemmän, ja tällä kertaa otan mukaan läjän ravinnelisiä ja hiivakuurin. En tiedä onko minulla varsinaisesti hiivasyndroomaa, tuskin, mutta lähes kaikki oireet löytyy ja kehonpuhdistus tulee joka tapauksessa tarpeeseen, joten jätän siis toistaiseksi kaikki sokerit, tyhjät hiilarit ja muut pois ruokavaliosta. Ei siis mitään karppausta vaan ihan yksinkertainen sokerilakko.

Tein tänään hirvittivän kasan ruokaa, josta osan pistin jääkaappiin ja loput pakkaseen. Kunnon sekametelirisotto johon pistin vähän sitä sun tätä mikä kaupassa eteen tuli: tummaa riisiä, tofua, parsakaalia, porkkanaa, maissia, paprikaa ja kirsikkatomaatteja. Ja viimehetken ratkaisuna silppusin tehosekoittimessa mukaan puolitoista desiä pähkinöitä. Koska tarvitsen hyviä rasvoja korvaamaan ne huonot joihin olen tottunut ja varmistamaan että syömäni vitamiinitabut myös varmasti imeytyvät eivätkä vaan mene ruoansulatuksesta läpi.

Ostin myös kunnon salaattiainekset, niin että voin vetää lounaalla vaan kevyen salaatin kananmunanvalkuaisilla ja vasta päivälliseksi hotkaista tuon vähän raskaamman ruoan. Aamupala-ruoaksi olen varannut tattarihiutaleita ja auringonkukansiemeniä. Ja kahvin korvaan väliaikaisesti vihreällä teellä. Ainakin toistaiseksi on kova into päällä oikeasti noudattaa tätä kevyempää ruokavaliota, mutta mennään nyt päivä kerrallaan.

Joo ja naposteltavaksi on sitten pikkuporkkanoita ja kirsikkatomaatteja.

Liikuntaakin olisi tietty suotavaa harrastaa enemmän, ja siinä ajattelin vaan ottaa käyttöön jostain mystisestä ulottuvuudesta kaavitun itsekurin. Eli aamuisin perus jumppaa: vatsalihaksia ja muita lihaskuntoja sekä venyttelyä. Koulumatka on sen verran pitkä, että kun sen joka päivä kävellen vetää voi sen laskea melkein lenkiksi. Sitten illalla kotiuduttuani stepperöin ainakin 30 minuuttia. Kun se stepperi kerran tuli hankittua. Ja olisi myös hyvä venytellä hiukan ennen suihkua.

Ja noin muuten olisi tarkoitus saada päivään mahdutettua enemmän opiskelu- ja lukutunteja ja vähemmän datailu- ja telkankatselutunteja.