Uh, mistähän tämä vatsakipu nyt yhtäkkiä pöllähti? Inhottavaa. Toisaalta omaavani sukupuoli kyllä osaltaan takaa sen, että tällaiset 'pienet' kivistykset ei meinaa yhtään mitään niihin perkeleellisiin 
PMS tuskiin verrattuna. Ja jos kipu ampuu sen korkeammalle niin sitten voi ehkä harkita lääkäriä. Tosin siinä vaiheessa pelkästään käveleminen voi olla vähän haastavaa, mutta mitenkäs minä nyt laihdutusblogissa eksyinkin näin ohi aiheen?

Päivittelen nykyisin harvemmin, koska ei tunnu olevan mitään raportoitavaa. Syömiset on olleet "OK", eli ei hyvät mutta ei huonotkaan, ja liikuntaa olen harrastanut en sitten niin yhtään. Jonka takia poljen siis tehokkaasti paikallani. Olen aika ylpeä kyllä siitä, että olen saanut melkein joka päivä laitettua kunnon lämpimän ruoan ja jopa syötyä sen, joten se on ainakin edistystä. Nyt kun saisin sen perhanan naahimisen vielä loppumaan!

Juuri nyt on kamala kiire lähteä yliopistolle, joten jaarittelut jää vähän lyhyempään. Raportoin taas sitten kun on jotain raportoimisen arvoista ;)