Nyt on muutama viimepäivä mennyt todella hyvin syömisten kanssa. Liikuntaa en paljon ole harrastellut, mitä nyt kevyttä kotijumppailua, mutta olen päättänyt olla itselleni sillä saralla vähän armollisempi nyt ainakin seuraavat pari viikkoa, koska kaikki aika joka ei kulu yliopistolla, menee kämpillä nenä kiinni kirjassa pakertamiseen. Tenttiä pukkaa joka lävestä ja sitä sun tätä palautettavaa on taas kertynyt niin, että pelkkä ajatus saa kurkun kuristumaan ja sydämmen hakkaamaan hermostuksissaan.

Mutta nyt on pitkästä aikaa ollut mieli virkeä ja motivaatio kohdillaan, joten eiköhän se tästä taas lähde luistamaan, niin koulu kuin laihtuminenkin. Pitää vaan muistaa aina välillä pitää taukoa, etten löydä taas kohta itseäni jostain sängynpohjalta valittamasta kun ei jaksa kiinnostaa taas yhtään mikään. Oon niin iloinen kun ulkona on kaunis ilma ja kevät näyttää tulevan ihan väistämättään. Tämä talvi otti todella koville, mutta nyt se näyttäisi olevan mennyttä elämää!

Lisäksi olen ottanut kalan takaisin ruokavaliooni, ainakin toistaiseksi, koska en vaan yksinkertaisesti saa muuten tarpeeksi proteiinia. Paha vaan, etten oikein ole koskaan sen mausta tykännyt. Täytyy vaan alkaa etsiä jotain erikoisia kokkausohjeita joilla saisin maustettua sen kalan piiloon.