Joo hei, olen Susanna enkä osaa tehdä mitään oikein. o/

Söin eilen sitten kevyesti 150g keksejä, pussillisen sipsejä ja levyllisen suklaata. Että sellasta laihduttelua tällä suunnalla. En taas tajua mikä järki siinäkin oli. Alunperin lähdin kauppaan ostamaan kahvia ja suodatinpusseja ja sitten taas napsahti ja päätinkin ostaa vähän tota ja tätä ja sitä ja noita. Huoh, miten voi muka olla niin vaikeaa vaan sanoa Ei! epäterveellisille ja lihottaville asioille? En ymmärrä.

Ensi viikon ajattelin pitää puhtaasti kasvislinjalla. Jos saisin putsattua kropasta vähän edes noita likoja pois niin vois olokin parantua. Sen verran laiska tosin olen, etten jaksa tuoreita kasviksia (hedelmät nyt tietysti) ostaa vaan tukeudun pakastesekoituksiin. Santsasin wokki-vihanneksia pakkaseen parit pussit jos vaikka säästyisin kauppareissuilta ensiviikon. Kun ei mua sinne näköjään voi päästää enää ollenkaan. Heikko mikä heikko.

Liikunnat on jäänyt taas totaalisesti, mutta se johtuu lähinnä siitä että olin viikon vanhempien luona ja siellä ei ole mahdollisuuksia muuhun kuin lenkkeilyyn, jota en vaan laiskuuttani kyennyt tennareissa harrastamaan, kun ilmatkin oli ihan hanurista. Nyt alan taas säännöllisen stepperöinnin, jonka makuun pääsin hyvin tuossa pari viikkoa sitten, kun teeveetä vahdatessa tuli poljettua menemään useampikin tunti yhteen menoon.

Nyt pitäisi saada jostain kaavittua tarpeeksi motivaatiota, että jaksaisin alkaa lukea tentteihin ja pääsykokeeseen :x