Huhhuh, kerrankin pitää kiirettä! Työt lohmasee päivistä aina sen kahdeksan ja puoli tuntia ja sekin suht fyysistä työtä, joten iltasella ei kamalasti houkuta lenkille lähteä. Ruoatkin sitä luokkaa, että suuhun tulee laitettua mitä nyt puolessa tunnissa kerkiää mikrossa lämmittää. Työt tosin loppuu jo elokuun alussa, joten sen jälkeen jaksaa ehkä tovin taas.

Isoin jännityksen rakentaja elämässä on tällä hetkellä se, että pääsin Treelle kouluun ja nyt olisi löydettävä Suomen huonoimmin opiskelija-asuntoja tarjoavasta kaupungista edes jonkinmoinen majapaikka. Sitä on tänäänkin tullut istuttua luuri korvalla tovi jos toinenkin, ja huomiselle nyt on lähin näyttö buukattu. Vielä sellainen luukku jonka Ihan Oikeasti haluaisin, mutta sillekin on monta muutakin halukasta asukaskandidaattia tarjolla, joten saa nähdä.

Seuraava homma onkin löytää töitä ko. kaupungista. Illoille tai viikonlopuille oikeastaan mieluummin. Sen verran kun nuo tulorajat nyt sallii, niin että tukia kuitenkin saisi. Nuo yksityisen kämpät on kuitenkin sitä luokkaa Tampereella, että ellei jostain parinkytä kilsan päästä keskustasta hanki kämppää, saa pulittaa aika lailla kokonaan asumislisän ja opintorahan vuokraan. Sitten pitäisi lainalla saada katettua kaikki vakuutukset, tv-maksut, puhelinlaskut ja netit. Elämisestä ja muusta nyt puhumattakaan. Alkaa taas päätä huimata tämä elämä. Sen kunniaksi laitoinkin tänään pitkästä aikaa loton vetämään, jos lykästäisi. En kylläkään jaksa uskoa, kun en ole siinä koskaan ennenkään lanttiakaan voittanut, mutta hei, tässä tilanteessa kaikki keinot on sallittu.

Ja tämä päiväkirja on kyllä nyt ihan hakoteillä alkuperäisaiheestaan, mutta kyllä se tästä taas ;)